Over Veerman

Van reparatiebedrijf in 1919 naar installateur en oplaadpunt voor elektrische auto's

Wij hebben als installateur bijna 100 jaar ervaring. In 1919 begon de familie Veerman in Apeldoorn een winkel en reparatiebedrijf voor onder andere waterpompen die boven de gootsteen werden geplaatst. In de jaren zestig kreeg Apeldoorn aardgas. Dat betekende een kans om te groeien voor het toenmalige loodgietersbedrijf. Het bedrijf werd al snel bekend onder de naam Aardgashuis Veerman, omdat het hoofdzakelijk gaskachels en gasleidingen plaatste. Wij gaan met onze tijd mee en installeren tegenwoordig ook duurzame oplossingen zoals zonnepanelen, zonneboilers en oplaadsystemen voor elektrische auto's. Wij zijn zelfs lid en mede-eigenaar van SunNed. Lees meer over duurzaamheid[link naar duurzame energie]. Tot onze klanten behoren particulieren, aannemers en woningcorporaties.

Van Veerman naar De Wilde

De laatste Veerman nam in 1990 afscheid van het familiebedrijf, dat toen Technisch Installatiebedrijf Veerman heette. Het bedrijf staat vanaf die tijd onder leiding van Ben en Henriëtte de Wilde. Ben is vanaf 1972 in dienst van Installatiebedrijf Veerman en had daar diverse functies. Nu is hij meer dan 25 jaar eigenaar van Installatiebedrijf Veerman.

In totaal 130 jaar ervaring

Onze vijf medewerkers voeren de meest uiteenlopende installatiewerkzaamheden uit. Met hun servicewagen reizen ze daarvoor door de regio Apeldoorn. Onze klanten vertellen ons erg tevreden te zijn over onze medewerkers en hun werkzaamheden. De medewerkers van installateur Veerman hebben samen ruim 130 jaar ervaring! Dat is bijna 30 jaar ervaring per monteur!

Ons moderne bedrijfspand aan de Kweekweg

Wij coördineren ons werk vanuit een modern bedrijfspand aan de Kweekweg. Het is nog steeds het pand waar de eerste Veerman in 1919 is begonnen. Een aantal jaar geleden hebben we het bedrijfspand volledig verbouwd en gerenoveerd, naar de standaarden van deze tijd. We hebben het pand voorzien van moderne, duurzame installaties, waaronder een zonneboiler en 48 SunNed All Black 4000 Wp zonnepanelen. Ons kantoor is een functionele en prettige werkplek. Alles is overzichtelijk zodat we snel voor u klaar kunnen staan.

Heeft u vragen over ons installatiebedrijf, neem dan contact met ons op, of bel: 055 5213 527.