Cv-ketel

Een nieuwe cv-ketel en installatie

U koopt een woning zonder centrale verwarming en cv-ketel. Misschien is uw oude cv-ketel na jaren trouwe dienst aan vervanging toe. Er moet dus een nieuwe cv-ketel en installatie in uw woning komen. Daar komt heel wat bij kijken. Om die reden maken we altijd samen met u een plan van aanpak, zodat u weet wat u te wachten staat en welke keuzes u kunt maken. Op basis van dat plan krijgt u een passende offerte van ons.

  • U kiest met advies van ons de hoog rendement cv-ketel die het beste past bij uw woning en uw behoefte aan warm water. We kijken ook of een cv-ketel op zonne-energie bij u past en welke voordelen dit met zich meebrengt.
  • U zoekt de radiatoren uit. U heeft bij ons een ruime keuze. Van standaardmodellen tot de nieuwste designradiatoren. In de kleur en maat die u wilt. Natuurlijk kunnen we u hierbij ook adviseren.
  • We werken de leidingen zoveel mogelijk weg. Als het nodig is isoleren we de leidingen.
  • We installeren een thermostaat die bij uw manier van leven past. We regelen hem ook voor u in.

Lekkere warme voeten met vloerverwarming

Wilt u het overal in uw woonvertrek aangenaam warm hebben? Dan is vloerverwarming waarschijnlijk iets voor u. Vloerverwarming bestaat uit kunststof leidingen in de vloer, waar water met een lage temperatuur doorheen stroomt. Door straling zorgt het water voor een aangenaam klimaat in uw woning. Uw woonvertrek wordt gelijkmatig verwarmd en u heeft geen last van koude plekjes in de kamer.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over cv-ketels, vloerverwarming en wilt u een offerte ontvangen, neem dan contact met ons op, of bel: 055 5213 527.