Levensloopbestendig wonen

Prettig en comfortabel blijven wonen

Comfortabel, veilig en plezierig wonen, dat willen we toch allemaal. We zijn tegenwoordig langer vitaal en willen zo lang mogelijk in ons mooie huis blijven wonen. Maar het kan zijn dat u door omstandigheden wordt gedwongen uw woning aan te passen. Misschien wordt u een dagje ouder, of wordt u gehinderd door een lichamelijke bewegingsvrijheid? Wij hebben alle techniek en kennis in huis om er voor te zorgen dat u prettig en comfortabel kunt blijven wonen in het huis dat u dierbaar is.

Hieronder vindt u voorbeelden van de mogelijkheden die wij u bieden

 • We maken beugels in de badkamer, wc en andere vertrekken in uw woning.
 • We brengen voorzieningen aan voor de aanleg van een traplift.
 • We plaatsen thermostaatkranen op de radiatoren.
 • We plaatsen een toilet of wandcloset op de hoogte die u wilt. We kunnen daar ook opklapbare toiletbeugels bij plaatsen.
 • We plaatsen een opklapbaar douchestoeltje en een wegvouwbare of draaibare douchedeur.
 • We leggen een nieuwe, stroeve vloer in uw badkamer zodat u niet uitglijdt.
 • We leggen een intercom aan en een deuropener die via de telefoon werkt.

Heeft u interesse?

Neem dan contact met ons op. We komen dan persoonlijk bij u de situatie bekijken. Samen met u zoeken wij naar de beste oplossing zodat uw huis een veilige haven blijft.


Centraal stofzuigsysteem vervangt uw zware stofzuiger

Gaat het wat zwaardere huishoudelijke werk u niet meer zo makkelijk af, dan is een centraal stofzuigsysteem ideaal voor u. U hoeft geen zware stofzuiger meer achter u aan te slepen en naar boven of beneden te dragen. Wij monteren een stofzuigunit op een centrale plaats in uw woning, bijvoorbeeld in de garage of een technische ruimte. In de ruimtes waar u dat wilt, maken we onopvallende stofzuigcontacten. U sluit de slang daarop aan en u kunt stofzuigen!

Een dergelijk centraal stofzuigsysteem heeft veel voordelen ten opzichte van een ‘gewone’ stofzuiger.

 • U maakt grondiger schoon.
 • U bent sneller klaar.
 • U heeft geen last van het lawaai van een motor.
 • U heeft geen filters of stofzakken meer nodig.
 • U beschadigt uw interieur niet meer met de stofzuiger.
 • Het centraal stofzuigsysteem is een verademing voor carapatiënten en vele anderen. Het systeem zuigt alle stofdeeltjes weg. U ademt geen teruggeblazen lucht in zoals bij een gewone stofzuiger. Het systeem is hygiënisch en reukloos.
 • Het systeem werkt op veilige zwakstroom.

Heeft u belangstelling voor dit perfecte stofzuigsysteem? Neem dan contact met ons op.

Gratis water voor toilet en tuin met een waterterugwinsysteem

We gebruiken per persoon ongeveer 140 liter leidingwater per dag. Meer dan de helft daarvan gebruiken we voor de wasmachine, het toilet en de tuin. De zuivering van leidingwater (drinkwater!) kost steeds meer geld door toename van nitraten, fosfaten, medicijnen en andere chemische stoffen. Aan de andere kant laten we regenwater in het riool lopen. Regenwater is schoon en in principe gratis. Waarom gebruikt u het niet om uw wasmachine te laten werken, uw toilet door te spoelen en uw tuin te sproeien? U heeft geen last meer van kalkaanslag, waardoor u minder wasmiddel nodig heeft en een schonere was krijgt. Minder aanslag in het toilet is ook een pluspunt en daarnaast vaart uw tuin er wel bij door de aanwezigheid van mineralen in het regenwater.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend

Wij kunnen u het Aquafix Milieusysteem aanbieden. Daarmee gebruikt u op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier het regenwater dat anders letterlijk van uw woning het riool in vloeit.

Wilt u meer weten over het levensloopbestendig maken van uw woning en een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met ons op, of bel: 055 5213 527.