Elektra

Goede en veilige elektra in uw huis of bedrijfspand in Apeldoorn

Veiligheid gaat voor alles. Dat geldt zeker bij de aanleg van elektra en elektrische installaties. Met toewijding en vakmanschap installeren wij een licht- of krachtinstallatie in uw woning of bedrijfspand. Daarbij letten wij vooral op kwaliteit en veiligheid. Daarom leggen wij elke installatie in en rondom gebouwen aan volgens de NEN 1010 normen.

Een deskundig advies van installateur Veerman

Goede installaties vallen niet op. Ze doen gewoon hun werk, jaar in jaar uit. Totdat er van het ene op het andere moment een storing optreedt. Uw verlichting, tv of computer doen het niet meer. Dan pas blijkt hoe afhankelijk we zijn van elektriciteit en een goed werkende elektrische installatie. Er zijn installaties die niet goed zijn onderhouden, of ondeskundig zijn aangepast. Daardoor zijn ze niet betrouwbaar en ook niet veilig meer. Als u verrassingen wilt voorkomen, dan adviseren wij u graag over aanpassingen en uitbreidingen die onze bevoegde elektra installateurs bij u kunnen uitvoeren.

Voor alle installaties die draadloos schakelen, met inbouw usb

Gira is onze leverancier voor draadloos schakelen en de inbouw van radio en usb-wandcontactdozen. Deze zijn voor het opladen van uw smartphone. Gira heeft ook mooie en veilige oriëntatieverlichting. Bij alle werkzaamheden staan uw veiligheid en wensen centraal.

Wilt u meer weten over elektra of usb-wandcontactdozen, neem dan contact met ons op, of bel: 055 5213 527.